In de media

KNMvD Tijdschrift voor Diergeneeskunde

Multifactoriële gedragsproblemen
vragen om multidisciplinaire aanpak

Bij veel gedragsproblemen spelen namelijk medische factoren
mee en voor diagnose en behandeling daarvan zijn dierenartsen
nodig. Net als voor het inzetten van gedragsmedicatie. Helaas verloopt
de samenwerking tussen dierenartsen en gedragstherapeuten vaak
stroef. Lees hierhier het vollidge artikel

Boem… weer een knal! Moet je angst bij je hond negeren? Deze expert legt uit wat je wél moet doen

Lees hier het volledige artikel hier 

AD Amersfoort

Onze hond

Hap! Ik voelde Sproets tandjes in mijn billen en wist dat ik mijn hond terug had. Wat was ik blij! Dat klinkt misschien raar. Ik wil toch zeker geen bijtende hond? Maar om die tanden in mijn billen maak ik me geen zorgen, dat gedrag stuur ik wel bij. Wat veel belangrijker is: mijn meisje zit weer lekker in haar vel!

Lees hier het volledige artikel